Έρευνα & Ανάπτυξη

Η BHP, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των οργανοχουμικών λιπασμάτων, βρίσκεται σε διαρκή διαδικασία βελτίωσης και παραγωγής νέων προϊόντων, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς Νιτρικά Υπολείμματα στον υδροφόρο ορίζοντα και στο τελικό προϊόν της καλλιέργειας που πάει στον καταναλωτή.

Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης είναι από τα πιο εξελιγμένα και δυναμικά και στελεχώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες, οι οποίοι μέσα σε ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστηριακό χώρο αναπτύσσουν νέα καινοτόμα προϊόντα,  με στόχο να κάνουν το όραμα της εταιρείας πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς έρευνας και παραγωγής προϊόντων που βελτιώνουν την ισορροπία και υγεία των φυτών συνεργάζεται με Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού με στόχο τη μείωση του κόστους καλλιέργειας και τα υψηλά ποιοτικά επίπεδα παραγωγικότητας.

Η BHP χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες επιστημονικές εξελίξεις, για να βελτιώσει τις σειρές προϊόντων της και η πολυετή της εμπειρία της εγγυάται την ικανοποίηση και το όφελος των πελατών της.